Κανελόνια από κρέπες

Κανελόνια από κρέπες

ΥΛΙΚΑ

16-18 μεγάλες ΚΡΕΠΕΣ ΓΙΩΤΗΣ
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
300γρ. κιμά
1 κύβο ζωμό βοδινού
2 φλ. τσαγιού ζεματισμένο και ψιλοκομμένο σπανάκι
Αλάτι, πιπέρι, 2 κροκάδια αυγών
1 κουταλιά σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 φλιτζάνια τσαγιού σάλτσα ντομάτα
½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζετε το χυλό και ψήνετε τις κρέπες όπως περιγράφεται πάνω στο κουτί. Σωτάρετε το κρεμμύδι με το βούτυρο ώσπου να μαραθεί και προσθέτετε το κιμά. Τον σωτάρετε μερικά λεπτά και ρίχνετε το ζωμό αφού τον διαλύσετε σε ½ φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό. Αφήνετε τον κιμά να σιγοψηθεί για ½ ώρα ή ώσπου να μείνει με το βούτυρο. Ρίχνετε το σπανάκι, λίγο αλάτι και πιπέρι, τα κροκαδια των αυγών και τη φρυγανιά. Μοιράζετε το παραπάνω μίγμα πάνω στις κρέπες και τις διπλώνετε σε σχήμα φακέλου. Τις βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί, σκεπάζετε με νόστιμη σάλτσα ντομάτα κα πασπαλίζεται με αρκετό τυρί. Ψήνετε τι κρέπες σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. Τις σερβίρετε ζεστές.