Τρουφάκια

Τρουφάκια

ΥΛΙΚΑ

2 φάκελοι ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ
50 γραμ (2 κουτ. σούπας γεμάτες) Βούτυρο ή Μαργαρίνη
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Κρέμα Γάλακτος
1 φακελο ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΩΤΗΣ
50 γραμ. (5 κουτ. σούπας) ΚΑΚΑΟ ΓΙΩΤΗΣ
150 γραμ. καρύδια ή αμύγδαλα (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μία βράση. Την κατεβάζετε από την φωτιά και προσθέτετε την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ , το βούτυρο ή την μαργαρίνη και τα αμύγδαλα ή τα καρύδια. Ανακατεύετε καλά. Αφήνετε μία ώρα περίπου στο ψυγείο. και πλάθετε μικρά μπαλάκια. Περνάτε τα μπαλάκια από την Τρούφα μέχρι να καλυφθούν εξωτερικά.