Ζεστές κρέπες σοκολάτας

Ζεστές κρέπες σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ
20 Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ (1 κουτί)

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
500 ml ( 2 ½ φλίτζ τσαγιού) 
Γάλα 50γραμ. (8 κουτ. σούπας) Κόρν Φλουρ ΓΙΩΤΗΣ 
1 Αβγό 
30 γραμ. (6 κούτ. σούπας) Grand Marnier 
100 γραμ. (1/2 φλίτζ. τσαγιού) Ζάχαρη 
50 γραμ. (1/4 φλίτζ τσαγιού) Βούτυρο ή Μαργαρίνη 
1 Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 
100γραμ. ( 2 ½ φλίτζ τσαγιού) Κρέμα Γάλακτος ή Γάλα 
6 γραμ. (1 κουτ. σούπας) Grand Marnier 
2 Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και βράζετε για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέστε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Μοιράζετε το μίγμα στις Κρέπες και τις διπλώνετε στα τέσσερα. 
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σε κατσαρολάκι βάζετε την Κρέμα Γάλακτος και το Grand Marnier και τα ζεσταίνετε λίγο. Προσθέστε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να λιώσει. Κατεβάζετε από τη φωτιά, περιχύνετε με τη Ζεστή Σάλτσα και σερβίρετε.