Brownies

Brownies

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί Μίγμα για Σουφλέ ΓΙΩΤΗΣ
3 αυγά 
100γραμ. (2/3 φλιτζ τσαγιού) Βούτυρο ή Μαργαρίνη 
100γραμ. (1/2 φλιτζ τσαγιού) Καρύδια ψιλοκομμένα (προαιρετικά) 
15 γραμ. (1 ½ κουτ. σούπας ) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε το Μίγμα για Σουφλέ Σοκολάτας και το Κακάο και ανακατεύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. Προσθέτετε τα αυγά και χτυπάτε για 2-3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Λιώνετε το περιεχόμενο των δυο φακέλων γλάσου σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε το Βούτυρο ή Μαργαρίνη και το προσθέτετε στο μπολ του μίξερ μαζί με το λιωμένο γλάσο και τα καρύδια και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό στη δυνατή ταχύτητα. Βάζετε τη ζύμη σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι(διαστάσεων 18χ25 εκατ.) και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στη μεσαία σχάρα με αντιστάσεις στους 200°C για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρετε τα Brownies με παγωτό ΓΙΩΤΗΣ και σιρόπι σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.