Δίχρωμο κέικ με καρύδια μαρμπρέ

Δίχρωμο κέικ με καρύδια μαρμπρέ

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί μίγμα για Κέικ Μαρμπρέ ΓΙΩΤΗΣ 
1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα 
1 φάκελο Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε το φούρνο. Ετοιμάζετε τη ζύμη σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής για κέικ. Αναμιγνύετε σε μπολ το Κακάο με 2 κουταλιές νερό. Προσθέτετε τη ½ ζύμη και 1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύετε. Βάζετε τη ζύμη που αναμίξατε σε βουτυρωμένη φόρμα. Προσθέτετε από πάνω και την υπόλοιπη ζύμη. Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 40 με 50 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει λίγο το κέικ και το βγάζετε από τη φόρμα. Προσθέτετε πάνω στο κέικ ενώ είναι ακόμα ζεστό, τις Σταγόνες Κουβερτούρας Γιώτης. Εναλλακτικά αν θέλετε, μπορείτε να γλασάρετε το κέικ όσο είναι ζεστό (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας) και να προσθέσετε επάνω στο γλάσο, ενώ είναι ακόμα ρευστό, τις Σταγόνες Κουβερτούρας Γιώτης. Σερβίρετε το κέικ με παγωτό της αρεσκείας σας και ψιλοκομμένο