Σοκολατόπιτα

Σοκολατόπιτα

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί Μίγμα για Κέικ Σοκολάτας Γιώτης 
250 γραμ. μαργαρίνη 
1 Πλάκα Κουβερτούρα Γιώτης (125 γραμ) 
150 γραμ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κρέμα Γάλακτος 
4 αβγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε το φούρνο (180OC). Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε το Μίγμα για Κέικ, τα αβγά και το σιρόπι. Χτυπάτε για 5 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ. Βυθίζετε το φάκελο με το έτοιμο γλάσο (κλειστό) σε βραστό νερό, για 3-4 λεπτά περίπου. Βγάζετε το φάκελο από το νερό και τον αφήνετε 5 λεπτά να κρυώσει, ώστε να μπορείτε να τον πιάσετε χωρίς να καίγεστε. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώστε τη μαργαρίνη. Μόλις λιώσει αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γιώτης. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσιε η κουβερτούρα. Προσθέτετε το ρευστό γλάσο και την κρέμα γάλακτος στη λιωμένη μαργαρίνη και κουβερτούρα και ανακατεύετε για να γίνει το μίγμα ομοιόμορφο. Προσθέτετε το μίγμα αυτό της σοκολάτας στο μπολ του μίξερ με τη ζύμη και χτυπάτε για 1 λεπτό στη χαμηλή ταχύτητα του μίξερ. Σε βουτυρωμένη στρογγυλή φόρμα ή ταψί διαμέτρου 28 εκ., βάζετε το μίγμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 με 30 λεπτά περίπου. Αφήνετε να κρυώσει λίγο η σοκολατόπιτα και τη βγάζετε από τη φόρμα. Σερβίρετε τη σοκολατόπιτα ενώ είναι ακόμα ζεστή, γαρνίροντάς τη με κρέμα γάλακτος (ελαφρά χτυπημένη στο μίξερ) και φρούτα της αρεσκείας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να γαρνίρετε τη σοκολατόπιτα με Νιφάδες σοκολάτας Γιώτης και να τη σερβίρετε με παγωτό