Διακρίσεις

 • Σελφ Σέρβις Excellence Αwards 2016

  Kατηγορία «Σημαντική Επένδυση»

  Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στα πλαίσια του θεσμού Σελφ Σέρβις Excellence Αwards απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Σημαντική Επένδυση» για τη δημιουργία του πρωτοποριακού Ελληνικού Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας. Το υπερσύγχρονο επιστημονικό κέντρο δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για ένα Ινστιτούτο Ασφάλειας Τροφίμων που θα παρέχει ποικίλο φάσμα υπηρεσιών στη Βιομηχανία Τροφίμων. Η διάκριση αυτή αποτελεί ακόμη μία επιβράβευση της εταιρείας για τη στρατηγική της επιλογή να επενδύει σταθερά στην ποιότητα που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία της.

  Kατηγορία  «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία» Food

  Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στα πλαίσια του θεσμού Σελφ Σέρβις ExcellenceΑwards απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία» για την επικοινωνιακή πλατφόρμα «Ζαχαροπλάθουμε». Το γλυκό αυτό κίνημα, περιλαμβάνει ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα δράσεων που δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα πάρουν ιδέες για συνταγές, να συμμετέχουν σε προωθητικές δράσεις, σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις. Επίσης, μέσα από το «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» η εταιρεία στηρίζει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

 • SUPERBRANDS 2016

  To 2016, το brand ΓΙΩΤΗΣ, συμπεριλήφθηκε στα κορυφαία brands της Ελλάδας κερδίζοντας για ακόμη μία φορά τον τίτλο SUPERBRANDS.

 • Sweet & Balance Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος στα «Made in Greece» 2013

  Τα Sweet & Balance, η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χωρίς ζάχαρη με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που δημιούργησε η ΓΙΩΤΗΣ, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος από τα Βραβεία «Made in Greece».

 • Sweet & Balance Best Launch 2010

  To 2011 η ΓΙΩΤΗΣ τιμήθηκε με τη διάκριση του καλύτερου λανσαρίσματος στη χρονιά 2010, από το Sales, Marketing & BusinessReview.

 • SUPERBRANDS 2005

  To 2005, το brand ΓΙΩΤΗΣ, συμπεριλήφθηκε στα κορυφαία brands της Ελλάδας, κερδίζοντας τον τίτλο "SUPERBRANDS"

 • Βράβευση ΓΙΩΤΗΣ από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού 2005

  Η ΓΙΩΤΗΣ τιμήθηκε από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για την προσφορά της στο πλαίσιο εκδήλωσης εορτασμού των 7 χρόνων λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου “Ελληνικός Κόσμος. Η ΓΙΩΤΗΣ έχει υπάρξει χορηγός εξαιρετικά ενδιαφέροντων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ιδρύματος, στο πλαίσιο των χορηγικών της προγραμμάτων με άξονα το παιδί και την εκπαίδευσή του.

 • Βραβείο Επώνυμου προϊόντος από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) 2000

  Στο πλαίσιο του θεσμού των ετήσιων Ελληνικών βραβείων ΕΒΕΑ 2000, η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ τιμήθηκε με το “Βραβείο Επώνυμου Προϊόντος” που επισφραγίζει την πιστότητα και την επιλογή του καταναλωτή στα προϊόντα της.

 • 1ο βραβείο για το σποτ των MAD της ΓΙΩΤΗΣ 1998

  Στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικής Διαφήμισης, το τηλεοπτικό σποτ του προϊόντος MAD της ΓΙΩΤΗΣ, με τίτλο “Φρουρός”, κέρδισε το 1ο βραβείο.

 • Χάλκινος Λέοντας για το σποτ των MAD της ΓΙΩΤΗΣ 1997

  Στο Διεθνές Φεστιβάλ Διαφήμισης Καννών, το Τηλεοπτικό σποτ του προϊόντος MAD κέρδισε το χάλκινο Λέοντα. Η βράβευση αυτή αποτελεί κορυφαία διάκριση για την επικοινωνία ελληνικού προϊόντος αφού για πρώτη φορά ελληνικό τηλεοπτικό σποτ βραβεύτηκε στο κορυφαίο αυτό διεθνές φεστιβάλ

 • OPPACK AWARDS 1997

  Οι συσκευασίες των παιδικών σοκολατών CAOTONIC CHOCO, CAOTONIC CHOCO STICKS, CAOTONIC CHOCO 3D, CAOTONIC CHOCO FRIENDS και οι συσκευασίες X-TREME, διακρίθηκαν με το βραβείο OPPACK AWARD 1997 για την Ελλάδα. Οι συσκευασίες βραβεύτηκαν και για την πρωτοτυπία τους και για το υλικό τους, που συμβάλλει στην προστασία του προϊόντος.

 • Πρώτο Διεθνές Βραβείο SIAL D΄OR-ΠΑΡΙΣΙ - Τούρτες ΓΙΩΤΗΣ 1994

  Στο διεθνή διαγωνισμό της έκθεσης SIAL στο Παρίσι, η επιτυχημένη σειρά προϊόντων Τούρτες ΓΙΩΤΗΣ κέρδισε το πρώτο βραβείο SIAL D΄OR για την Ελλάδα. Οι Τούρτες ΓΙΩΤΗΣ, μεταξύ των προϊόντων 18 χωρών από όλο τον κόσμο, βραβεύθηκαν για την πρωτοποριακή ιδέα τους που ικανοποιεί τις ανάγκες της σύγχρονης καταναλώτριας για υψηλή ποιότητα, πρακτική συσκευασία, ποικιλία γεύσεων και μεγάλη ευκολία στα σπιτικά γλυκίσματα.