5/06/2019 - Βράβευση της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα ‘Corporate Superbrands Greece 2018-2019’

5/06/2019 - Βράβευση της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα ‘Corporate Superbrands Greece 2018-2019’

Ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα διακρίθηκε για άλλη μία φορά η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, στο πλαίσιο του θεσμού των Corporate Superbrands Greece 2018-2019” που αναδεικνύει τις κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

Συγκεκριμένα, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. συγκέντρωσετην υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων. Η αξιολόγηση των εταιριών προέκυψε από ψηφοφορία Κριτικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και από το καταναλωτικό κοινό, μέσω διενέργειας έρευνας της Κοινής Γνώμης, με κριτήρια όπως είναι η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια, αλλά και η εταιρική υπευθυνότητα.

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο των τροφίμων εδώ και 89 χρόνια,  παράγοντας αξία για την εθνική οικονομία και κοινωνία. Διαθέτει ένα στρατηγικό χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων -με περισσότερους από 300 κύριους κωδικούς-, ενώ παράλληλα εξάγει με επιτυχία τα προϊόντα της στις πέντε ηπείρους. Οι βασικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται είναι: Βρεφικές Τροφές, Προϊόντα Μαγειρικής, Προϊόντα Ζαχαροπλαστικής, Επιδόρπια, Ροφήματα, Σοκολάτες, Προϊόντα Ψυγείου έτοιμα προς κατανάλωση, Σειρά Προϊόντων Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη Sweet& Balance. Προϊόντα Ισορροπημένης Διατροφής Fytro, Βιολογικά Προϊόντα Bio– Organicκ.α. Η εταιρεία, όλα αυτά τα χρόνια, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ πολλά από τα προϊόντα της έχουν διεθνής πατέντες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. διαχρονικά επενδύει στην έρευνα και τεχνολογία προς όφελος του τελικού καταναλωτή, αλλά και του Βιομηχανικού κλάδου. Το 2017 ολοκληρώθηκε η δημιουργία του πρωτοπόρου «Ελληνικού Κέντρου Έρευνας & Καινοτομίας» (HellenicResearchandInnovationCenter), ενός σύγχρονου ινστιτούτου ασφάλειας τροφίμων, όχι μόνο για τις ανάγκες της εταιρίας, αλλά συνολικά για τον κλάδο. Γνωστή για το κοινωνικό της έργο με έμφαση στη μητέρα και το παιδί, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ανέπτυξε, το 2018, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!» κατά της υπογεννητικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στο www.jotis.gr.

Ρυθμίσεις cookies