Ενημέρωση για τις μητέρες

Η καλύτερη διατροφική επιλογή για το βρέφος είναι το μητρικό γάλα, το οποίο διαθέτει τα περισσότερα διατροφικά οφέλη, για τη σωστή ανάπτυξή του. Εξίσου σημαντική, είναι η θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή της μητέρας, πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου του θηλασμού.

Τα Βρεφικά Γάλατα Sanilac δεν προορίζονται για να αντικαταστήσουν το μητρικό γάλα. Σε περίπτωση, όμως, που η μητέρα αποφασίσει να μη θηλάσει, είτε επειδή ο θηλασμός είναι αδύνατος, είτε επειδή είναι ανεπαρκής ή δεν ενδείκνυται, είναι κατάλληλα για την ειδική διατροφή των βρεφών.

Πριν χρησιμοποιήσετε τα Βρεφικά Γάλατα Sanilac, συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας και ακολουθήστε με προσοχή τις οδηγίες του. Επίσης, ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες προετοιμασίας, σωστής χρήσης και αποθήκευσης, που αναγράφονται στις συσκευασίες.

Στην ενότητα που ακολουθεί, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη βρεφική διατροφή και τις βρεφικές τροφές ΓΙΩΤΗΣ. Πατώντας «Συνέχεια», αποδέχεστε ότι η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ σας παρέχει αυτές τις πληροφορίες, μετά από δικό σας αίτημα.

Αποδέχομαι

Δεν αποδέχομαι

 
Ρυθμίσεις cookies