Ιστορική Αναδρομή
 • 1930 - O Ιωάννης και η Μαρία Γιώτη ιδρύουν, στην Αθήνα, την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ

  Ο Ιωάννης και η Μαρία Γιώτη ιδρύουν, στην Αθήνα, την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ.

  Κίνητρό τους είναι να προσφέρουν στα ελληνόπουλα μία δυναμωτική τροφή, με αγνά συστατικά από πρότυπες καλλιέργειες της ελληνικής γης, όπως καλαμπόκι και ρύζι.

  Αποτέλεσμα είναι τα καινοτόμα, για την εποχή τους, προϊόντα, Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ και Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία αποτελούν τις πρώτες βρεφικές και παιδικές κρέμες στην Ελλάδα.

   

  Οι πρώτες βρεφικές κρέμες στην Ελλάδα

  ΑΝΘΟΣ ΟΡΥΖΗΣ ΓΙΩΤΗΣ


  Παράγεται το 1930 και είναι η πρώτη βρεφική στερεά τροφή. Η κοινωνική συνεισφορά της είναι πολύ μεγάλη, καθώς συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της παιδικής θνησιμότητας, που υπάρχει λόγω της επιδημίας δυσεντερίας.

   

  ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΓΙΩΤΗΣ

  Παρασκευάζεται το 1930 και είναι η πρώτη παιδική κρέμα που παράγεται βιομηχανικά στην Ελλάδα και γίνεται η αγαπημένη κρέμα για μικρούς και μεγάλους. Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ και το Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ είναι τα πρώτα επώνυμα προϊόντα που η εταιρία εξάγει στην Αμερική.

  Δείτε περισσότερα
 • 1950 - Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο επιδόρπιο στην Ελλάδα. Κορν Φλάουρ, Κούσταρ Powder και Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ

  ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΓΙΩΤΗΣ
   

  Στις αρχές της δεκαετίας του '50, η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ λανσάρει στην ελληνική αγορά το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, μία νέα διατροφική πρόταση που ξαφνιάζει ευχάριστα τους καταναλωτές, καθώς είναι το πρώτο επιδόρπιο που συνδυάζει γλυκό και φρούτο.

  Στη δεκαετία του '80 η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ επεκτείνει τη σειρά με τα Φρουί Ζελέ Χωρίς Ζάχαρη, κατάλληλα για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τη ζάχαρη από το διαιτολόγιό τους.

  ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ, ΚΟΥΣΤΑΡ POWDER και BAKING POWDER

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ δημιουργεί άλλο ένα πρωτοποριακό προϊόν, το Κορν Φλάουρ. Παράλληλα κυκλοφορούν τα Κούσταρ Powder και Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ – σε μεταλλική συσκευασία και σε φακελάκι.

  Δείτε περισσότερα
 • 1965 - Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ

  ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ ΓΙΩΤΗΣ
   

  Λανσάρεται στις αρχές της δεκαετίας του '60 και αποτελεί άλλη μία καινοτομία της εταιρίας, αφού είναι κρέμα στιγμιαίας παρασκευής, χωρίς ψήσιμο, με έτοιμο σιρόπι καραμέλας.

  Η Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ ανοίγει νέους γευστικούς δρόμους στην κατηγορία επιδόρπια ΓΙΩΤΗΣ.

  Δείτε περισσότερα
 • 1965 - Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ δημιουργεί άλλη μία καινοτομία, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του με το brand name Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ. H ονομασία Φαρίνα καθιερώνεται στους καταναλωτές και χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα την κατηγορία των αυτοδιογκούμενων άλευρων.

  Δείτε περισσότερα
 • 1970 - Νιφάδες Αραβοσίτου, Δημητριακών και Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, παράγει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις προψημένες παιδικές τροφές σε μορφή Νιφάδων Άνθος Αραβοσίτου, Δημητριακών και Άνθος Ορύζης, προσφέροντας στους καταναλωτές της, για άλλη μία φορά, ένα καινοτόμο προϊόν, που θα βοηθήσει στην ποιοτική ισορροπημένη διατροφή του βρέφους.

  Δείτε περισσότερα
 • 1972 - Φαρίν Λακτέ και Κρεμίτα ΓΙΩΤΗΣ
  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ προσθέτει στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο τις βρεφικές κρέμες Φαρίν Λακτέ και Κρεμίτα.
  Δείτε περισσότερα
 • 1980 - Garni ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ δημιουργεί ακόμη ένα πρωτοποριακό προϊόν το GARNI, για αφράτη σαντιγί που… «στέκεται στο ύψος της», από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, μόνο με φυτικά λιπαρά.

  Δείτε περισσότερα
 • 1988 - Caotonic Ρόφημα ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ εισάγει στην αγορά το στιγμιαίο ρόφημα Caotonic, που προσδίδει λαχταριστή γεύση στο γάλα, με 11 βιταμίνες, 3 μεταλλικά στοιχεία και σίδηρο, για μικρούς και μεγάλους.

  Δείτε περισσότερα
 • 1990 - Τούρτες ΓΙΩΤΗΣ τα πρώτα ολοκληρωμένα γλυκίσματα στην Ελλάδα, Μπεσαμέλ, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, Μίγμα για Λουκουμάδες και Μίγμα για Κρέπες

  ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ λανσάρει συγχρόνως στην ελληνική και γερμανική αγορά τις Τούρτες ΓΙΩΤΗΣ. Αποτελούν μία πρωτοποριακή ιδέα, καθώς περιέχουν στη συσκευασία, όλα τα υλικά για τη δημιουργία και τη διακόσμηση μίας σπιτικής τούρτας, χωρίς ψήσιμο, χωρίς βράσιμο, μόνο σε 15 λεπτά.

   

  Οι Τούρτες ΓΙΩΤΗΣ γνωρίζουν μεγάλη εμπορική επιτυχία και υιοθετούνται με ενθουσιασμό από τους καταναλωτές. Το 1994, βραβεύονται με το διεθνές βραβείο SIAL D’OR.

   

  ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΓΙΩΤΗΣ
   

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ εισάγει στην ελληνική αγορά, το πρωτοποριακό προϊόν μίγμα για «Μπεσαμέλ». Ένα προϊόν που θα ικανοποιήσει την ανάγκη του καταναλωτή, για άμεση υλοποίηση και εφαρμογή σε κάθε συνταγή, χωρίς βράσιμο, σε 1’, με σίγουρη επιτυχία!

  ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ διευρύνει την γκάμα των αλεύρων με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις.

  ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ

  H εταιρία ΓΙΩΤΗΣ δημιουργεί άλλα δύο αγαπημένα προϊόντα. Το Μίγμα για Λουκουμάδες και το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, για γλυκές και αλμυρές παρασκευές.

  Δείτε περισσότερα
 • 1991 - Φρουτόκρεμα ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ λανσάρει στην ελληνική αγορά τη Φρουτόκρεμα ΓΙΩΤΗΣ, μία κρέμα με σιτάλευρο, γάλα και 5 φυσικά φρούτα, που δίνουν στον οργανισμό του μωρού υψηλά ποσοστά ενέργειας, πρωτεϊνών, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη.

  Δείτε περισσότερα
 • 1995 - Σοκολάτα σε ξυλάκι Caotonic Choco ΓΙΩΤΗΣ

  Η πρώτη σοκολάτα σε ξυλάκι.

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, λανσάρει στην Ελληνική αγορά την πρώτη σοκολάτα σε ξυλάκι, με τη φιγούρα του ήρωα Caotonic, πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτική αξία.

  Δείτε περισσότερα
 • 1996 - Παγωτό

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ λανσάρει τα πρώτα Μίγματα για ΠΑΓΩΤΟ, που δεν χρειάζονται παγωτομηχανή για την παρασκευή τους και περιέχουν σιρόπι στο κουτί! Αργότερα, δημιουργεί νέα Μίγματα για Παγωτό και ξεχωριστή σειρά Σιροπιών ΓΙΩΤΗΣ

  Δείτε περισσότερα
 • 1997 - Σοκολάτες Caotonic, Blues & Differs

  H εταιρία ΓΙΩΤΗΣ επενδύει στην αγορά της σοκολάτας, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό της με μία σειρά σοκολατοειδών γλυκισμάτων.

  Εισάγει τρεις νέους κωδικούς σοκολατών CAOTONIC για παιδιά.
   

  CAOTONIC 3σοκολάτα, μπάρα με μπισκότο και κρέμα

  CAOTONIC STICKS βιεννέζικη βάφλα με γέμιση κρέμας και επικάλυψη σοκολάτας

  CAOTONIC FRIENDS μπάρα σοκολάτα

   

  Για ενήλικες:
   

  Τα BLUES, τα σοκολατίνια πολυτελείας με γέμιση πραλίνα και αμύγδαλο

  Τα DIFFERS, τα σοκολατένια σνακ με βιεννέζικη βάφλα, γέμιση πραλίνα, σοκολάτα γάλακτος και αμύγδαλα.

  Δείτε περισσότερα
 • 1998 - Σοκολάτα Κουβερτούρα σε Σταγόνες, Νιφάδες και Τρούφα

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ δημιουργεί τις πρώτες Σοκολάτες Κουβερτούρα σε συσκευασία φακέλου. Tότε κυκλοφορούν οι Κουβερτούρα σε Σταγόνες, Κουβερτούρα σε Νιφάδες και Κουβερτούρα Τρούφα, για ευκολία στη χρήση και τέλειο γαρνίρισμα.

  Δείτε περισσότερα
 • 2000 - Κρέμα Δημητριακών, Μπισκοτόκρεμα ΓΙΩΤΗΣ και Βρεφικό Γάλα Sanilac

  ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ & ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ

  Η Κρέμα Δημητριακών ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται από 6 δημητριακά και γάλα, ενώ η Μπισκοτόκρεμα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται από δημητριακά, γάλα και μπισκότα. Συστατικά που δίνουν στον οργανισμό όλη την απαιτούμενη ενέργεια και δύναμη.

   

  ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ

  Ολοκληρωμένο σύστημα βρεφικής διατροφής.

  70 χρόνια εμπειρίας, επιστημονικής εξέλιξης και συνεχούς εργαστηριακής έρευνας, στήριξαν τον σχεδιασμό της σειράς βρεφικών γαλάτων SANILAC, από τη ΓΙΩΤΗΣ. Τα βρεφικά γάλατα SANILAC είναι πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο μητρικό γάλα.

  Καλύπτουν τις ανάγκες του βρέφους σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του, παρέχοντας στον οργανισμό του όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία. Η σειρά αποτελείται από γάλατα 1ης, 2ης και 3ης βρεφικής ηλικίας αλλά και από ειδικά γάλατα (για βρέφη που υποφέρουν από κολικούς, για βρέφη με δυσανεξία στη λακτόζη και για την αντιμετώπιση των αναγωγών).

  Δείτε περισσότερα
 • 2003 - Βρεφική κρέμα Άνθος Αραβοσίτου

  Η Βρεφική Κρέμα Άνθος Αραβοσίτου προστίθεται στην οικογένεια των κρεμών ΓΙΩΤΗΣ.

  Δείτε περισσότερα
 • 2004 - Προϊόντα ψυγείου, Πουρές και Ρόφημα Σοκολάτας

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, λανσάρει αγαπημένες γεύσεις, έτοιμες στο ψυγείο: Άνθος Αραβοσίτου ψυγείου σε 3 γεύσεις: Βανίλια, Σοκολάτα και Κρέμα-Σοκολάτα, Κρέμα Καραμελέ, Προφιτερόλ και Τιραμισού.
   

  ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

  Μία γλυκιά ιδέα ήρθε να συμπληρώσει τη σειρά προϊόντων ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ, η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ. Για γρήγορη και νόστιμη Κρέμα με γεύση Βανίλια και Σοκολάτα στο λεπτό!

  ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

  Ο Πουρές Πατάτας κάνει την εμφάνισή του. Άλλο ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν, με φυσική γεύση πατάτας, προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ.

  ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

  Η  εταιρία δημιουργεί το Ρόφημα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ, που προσφέρει μοναδική πλούσια γεύση και υπέροχο άρωμα σοκολάτας.

   

  Δείτε περισσότερα
 • 2005 - Κουβερτούρα Πλάκα και HEMO

  ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ διευρύνει την κατηγορία της Κουβερτούρας με την Πλάκα Κουβερτούρα με 54% Κακάο. Οι Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνονται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση, ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες.

  HEMO

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ θέλοντας να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της με ένα ακόμη προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και πιστότητας, αποκτά το Ρόφημα HEMO, πλούσιο σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία & βύνη.

  Δείτε περισσότερα
 • 2006 - Παραδοσιακά Επιδόρπια έτοιμα στο Ψυγείο

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, η ειδική στις κρέμες, λανσάρει δύο παραδοσιακά επιδόρπια έτοιμα στο ψυγείο, τα οποία αποτελούν μία νέα απολαυστική πρόταση καθημερινού επιδορπίου ή ελαφρού γεύματος:

  Κρέμα με Παραδοσιακή Συνταγή: Αγνή κι ανάλαφρη κρέμα, με πλούσιο άρωμα και γεύση.

  Παραδοσιακό Ρυζόγαλο: Φτιαγμένο με την παραδοσιακή συνταγή, φέρει τις αξίες του ρυζόγαλου, που όλοι αγαπάνε.

  Δείτε περισσότερα
 • 2007 - Φρουί Ζελέ Ψυγείου

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ λανσάρει το αγαπημένο προϊόν Φρουί Ζελέ, έτοιμο στο ψυγείο.

  Δροσερό απολαυστικό ζελέ με λαχταριστά κομμάτια φρούτου, σε 3 υπέροχες γεύσεις: φράουλα, κεράσι και ανανάς.

  Δείτε περισσότερα
 • 2008 - Επιδόρπια ψυγείου Τσηζκέικ και Double Dessert
  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ παρουσιάζει τα Τσηζκέικ σε γεύσεις φράουλα και κεράσι, μεταφέροντας την πετυχημένη γεύση και συνταγή από το ράφι, στο ψυγείο. Παράλληλα, λανσάρει ένα νέο και πλούσιο σε γεύση και άρωμα επιδόρπιο, το Double Dessert, με διπλή γεύση σοκολάτας.
  Δείτε περισσότερα
 • 2009 - Μια χρονιά-σταθμός για τη ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ όχι μόνο δεν εφησυχάζει, αλλά αναζητά συνεχώς νέες προτάσεις που εναρμονίζονται με τις σύγχρονες διατροφικές συνθήκες. Έτσι, το 2009 αποτελεί μία χρονιά σταθμό για την εταιρία, με πολύ σημαντικές και στρατηγικές εξελίξεις:

   

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SWEET & BALANCE

  Τη χρονιά αυτή κυκλοφορεί η πρωτοποριακή σειρά νέας γενιάς Sweet & Balance.

  Τα προϊόντα Sweet & Balance διαθέτουν ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό προφίλ, αφού δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia. Είναι εμπλουτισμένα με φυτικές ίνες, έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη κι έχουν περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες.

   

  FYTRO

  Την ίδια χρονιά η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, με στόχο την εξέλιξη και διεύρυνση των διατροφικών της προτάσεων προς τους καταναλωτές, με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, προβαίνει στην αγορά της FYTRO. Πρόκειται για μία πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και έχουν ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό και την ποιότητα ζωής γενικότερα.
   

  BIO-ORGANIC

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ εξαγοράζει τη σειρά βιολογικών προϊόντων BioOrganic. Η νέα αυτή σειρά αποτελείται από προϊόντα που παράγονται από πρώτες ύλες που πληρούν όλες τις απαιτήσεις της Βιολογικής Γεωργίας, καθώς είναι πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.
   

  ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζει, επίσης, τη σειρά των βρεφικών της κρεμών με τη νέα Φαρίν Λακτέ Με Μπισκότα. Η νέα αυτή κρέμα με σιτάλευρο, γάλα και μπισκότα είναι ιδιαίτερα γευστική και θρεπτική, καθώς περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα για τη σωστή ανάπτυξη του βρέφους.

  Δείτε περισσότερα
 • 2010 - Σοκολατάκια mini Bitter Sweet & Balance

  Η σειρά Sweet & Balance διευρύνεται με τα Mini Σοκολατάκια bitter.

  Δείτε περισσότερα
 • 2011 - Νέα προϊόντα Sweet & Balance και Άνθος Αραβοσίτου Double

  H πρωτοποριακή σειρά Sweet & Balance διευρύνεται με 4 νέους κωδικούς: Μίγμα για Cheesecake με Γεύση Φράουλα, Μίγμα για Τούρτα με Γεύση Cookies & Cream, Μίγμα Mousse με Γεύση Σοκολάτας και Σιρόπι με Γεύση Σοκολάτα.

   

  ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ DOUBLE

  Την ίδια χρονιά και με οδηγό το Άνθος Αραβοσίτου, η εταιρία δημιουργεί την Άνθος Αραβοσίτου Double, η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο διπλούς απολαυστικούς συνδυασμούς: Βανίλια-Σοκολάτα, Φράουλα-Σοκολάτα.

  Δείτε περισσότερα
 • 2012 - Φαρίν Λακτέ με Μήλο και Αχλάδι

  Η Φαρίν Λακτέ με Μήλο & Αχλάδι είναι μία βρεφική κρέμα που έρχεται να προστεθεί στη σειρά βρεφικών κρεμών ΓΙΩΤΗΣ, με σιτάλευρο, γάλα, και δύο φρούτα, μήλο και αχλάδι, ενώ είναι ιδιαίτερα εύγευστη και θρεπτική.

  Δείτε περισσότερα
 • 2013 - Νέα λανσαρίσματα ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ ακολουθώντας πάντα τη σύγχρονη τάση, καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών. Έτσι η αγάπη για το FrozenYogurt, έγινε σπιτική υπόθεση.

   

  ΝΕΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ COOKIES & CREAM

  Εμπλουτίζεται η σειρά παγωτών με την αγαπημένη γεύση Cookies & Cream.

  Η οικογένεια των Σιροπιών ΓΙΩΤΗΣ μεγαλώνει με 2 νέα Σιρόπια:

   

  ΝΕΟ ΣΙΡΟΠΙ PRALINE DREAM 

  Εμπλουτίζεται η σειρά σιροπιών με το νέο σιρόπι Praline Dream (Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο)

   

  ΝΕΟ ΣΙΡΟΠΙ MAGIC CRACKY

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ δημιουργεί το Magic Cracky. Πρόκειται για ένα σιρόπι που δημιουργεί μία κρούστα παγωμένης, τραγανής σοκολάτας, όταν έρχεται σε επαφή με παγωμένα επιδόρπια.

   

  NEO ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ & ΣΟΚΟΛΑΤΑ

  Η γκάμα γλυκών της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ μεγαλώνει, υποδέχοντας την πρώτη τούρτα σε τετράγωνο σχήμα. 

  Δείτε περισσότερα
 • 2014 - Σοκολατάκια Γάλακτος Mini Sweet & Balance, Νέο Μίγμα για παγωτό Παρφέ Σοκολάτα και Νέα Βάση για Τούρτα

  SWEET & BALANCE

  Εμπλουτίζεται η σειρά Sweet & Balance, λανσάροντας τα Σοκολατάκια Γάλακτος Mini.
   

  ΝΕΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

  Διευρύνεται η γκάμα των γεύσεων παγωτού με το Νέο Μίγμα για Παγωτό Παρφέ Σοκολάτα με κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες.
   

  ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 400g

  Εμπλουτίζεται η σειρά των υλικών ζαχαροπλαστικής με τις νέες Βάσεις για τούρτα σε 2 γεύσεις: Βανίλια και Σοκολάτα. Οι συσκευασίες περιέχουν 3 έτοιμες ψημένες βάσεις που είναι η ιδανική λύση για τα πιο νόστιμα και πετυχημένα γλυκά.

  Δείτε περισσότερα
 • 2015 - Sweet & Balance Σοκολατάκια Γάλακτος με Αμύγδαλα & Γεμιστές Σοκολάτες

  Η σειρά Sweet & Balance εμπλουτίζεται λανσάροντας τα Σοκολατάκια Γάλακτος με αμύγδαλα και τις Γεμιστές Σοκολάτες.

  Δείτε περισσότερα
 • 2016 - Νέα λανσαρίσματα

  ΣΙΡΟΠΙ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

  Ένα ακόμη προϊόν ζαχαροπλαστικής κάνει το λανσάρισμά του αυτή τη χρονιά, το Σιρόπι Γλυκόζης.

   

  ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΡΟΔΙ

  Η γκάμα των λατρεμένων γεύσεων του Φρουί Ζελέ διευρύνεται με το λανσάρισμα του Φρουί Ζελέ Ρόδι.

   

  SWEET & BALANCE MΠΑΡΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


  H σειρά Sweet & Balance εμπλουτίζεται, λανσάροντας τα Μπαράκια Σοκολάτας 35g.

   

  ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ 65% ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ ΛΕΥΚΗ

  H κατηγορία Σοκολατών Οικιακής Χρήσης μεγαλώνει, για να δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, με την προσθήκη δύο νέων προϊόντων, της Κουβερτούρας Πλάκα 65% Κακάο και της Κουβερτούρας Πλάκα Λευκή.

  Δείτε περισσότερα
 • 2017 - Nέα λανσαρίσματα ΓΙΩΤΗΣ, Sweet & Balance, Fytro

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, ακολουθώντας τις διατροφικές τάσεις της εποχής και συγκεκριμένα το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα super foods, λανσάρει το Φρουί Ζελέ Goji Berry, καθώς και το Φρουί Ζελέ Χωρίς Ζάχαρη Aloe Vera & Πράσινο Τσάι, για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη.

   

  ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζει τη σειρά παγωτών με την αγαπημένη γεύση φράουλα.

   

  ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ SWEET & BALANCE

  ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ SWEET & 
  BALANCE

   

  Οι μπάρες δημητριακών και το ρόφημα σοκολάτας προστίθενται στην αγαπημένη σειρά προϊόντων Sweet & Balance.

   

  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ FYTRO

   

  Η αγαπημένη σειρά προϊόντων όσων ακολουθούν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής, επεκτείνεται με τέσσερα καινοτόμα προϊόντα:

  CRUNCHY MUESLΙ σε 2 γεύσεις: τραγανές μπουκιές δημητριακών με Βρώμη και Σοκολάτα και τραγανές μπουκιές δημητριακών με Βρώμη και Μέλι, ιδανικά για ένα θρεπτικό πρωινό. Το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro με Ασβέστιο και Βιταμίνες To ΚΙΝΟΑ Fytro, για όσους ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις τις ισορροπημένης διατροφής.

   

  ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ STEVIA

   

  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ

  Οι σοκολάτες οικιακής χρήσης ΓΙΩΤΗΣ αποκτούν δύο νέους κωδικούς.

  Την Κουβερτούρα Πλάκα με Stevia, για όσους αγαπούν τις γλυκές απολαύσεις, αλλά αποφεύγουν τη ζάχαρη. Τη Σοκολάτα σε Σταγόνες με γεύση Φράουλα, που προσθέτει γεύση και εμφάνιση σε κάθε ζαχαροπλαστική έμπνευση.

   

  ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΡΑΛΙΝΑ
   

  Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση πραλίνα, ήρθε για να σας δώσει ακόμη περισσότερη έμπνευση και δυνατότητες για τις ζαχαροπλαστικές σας δημιουργίες. Είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και έχει την εγγύηση ποιότητας της ΓΙΩΤΗΣ.

   

  ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΩΤΗΣ

  Αυτή τη χρονιά λανσάρεται και η Ζάχαρη Άχνη με την υπογραφή και την εγγύηση ποιότητας της ΓΙΩΤΗΣ.

  Δείτε περισσότερα
 • 2018 - Νέα έτοιμα μίγματα 1 · 2 · BAKE! και Φαρίν Λακτέ με Βρώμη

  1 · 2 · BAKE!

  H εταιρία ΓΙΩΤΗΣ καλωσορίζει τη νέα σειρά εύκολων και γρήγορων έτοιμων μιγμάτων 1 · 2 · BAKE! για Muffins, Soft Cookies, Pancakes & Βάφλες, Brownies & Σοκολατόπιτα, Lava Cake και Ζύμης για Πίτσα. 
   

  ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ ΜΕ ΒΡΩΜΗ

  Πάντα με προτεραιότητα το παιδί, η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζει την κατηγορία των βρεφικών κρεμών της με τη νέα Φαρίν Λακτέ με Βρώμη.

  Δείτε περισσότερα
 • 2019 - Νέα Πραλίνα Φουντουκιού Caotonic και Τραγανές Μπουκιές Δημητριακών HEMO

  ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ CAOTONIC

  H σειρά Caotonic μεγαλώνει με τη νέα Πραλίνα Φουντουκιού, που είναι εμπλουτισμένη με ασβέστιο και Βιταμίνη D, έχει μοναδική γεύση και βελούδινη υφή. 

  ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ HEMO GRANOLA

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ λανσάρει τις τραγανές μπουκιές δημητριακών HEMO Granola, που έχουν όλες τις αξίες του ροφήματος HEMO. Με 11 βιταμίνες, 4 μεταλλικά στοιχεία, βύνη και  υπέροχη γεύση.

  Δείτε περισσότερα
 • 2020 - Νέα λανσαρίσματα: Δημητριακά Caotonic, 1·2·BAKE!, Ρόφημα Σοκολάτας Bitter ΓΙΩΤΗΣ, Επιτραπέζιο Γλυκαντικό και Επιτραπέζιο Υγρό Γλυκαντικό Sweet & Balance

  ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ CAOTONIC

  Τα δημητριακά πρωινού Caotonic έρχονται να προσφέρουν στα παιδιά ένα δυνατό ξεκίνημα της ημέρας. Έχουν λαχταριστή σοκολατένια γεύση και είναι εμπλουτισμένα με ασβέστιο, σίδηρο, φυτικές ίνες και 7 σημαντικές βιταμίνες (βιταμίνη D και βιταμίνες του συμπλέγματος Β), απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξη των παιδιών.

  1·2·BAKE!

  Για ονειρεμένα πρωινά γεμάτα ενέργεια ή χαλαρά απογεύματα ήρθε το νέο Μίγμα για Κρέπες 1·2·BAKE! για γλυκές ή αλμυρές απολαύσεις!

  ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ BITTER ΓΙΩΤΗΣ

  Νέο Ρόφημα Σοκολάτας Bitter ΓΙΩΤΗΣ με μοναδική γεύση σοκολάτας bitter και υπέροχο άρωμα, για ξεχωριστές απολαύσεις.

  ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ SWEET & BALANCE

  H σειρά Sweet & Balance εμπλουτίζεται με το Επιτραπέζιο Υγρό Γλυκαντικό ιδανικό για ροφήματα, smoothies κ.τ.λ., ιδανικό για να μεταφέρεται πάντα και παντού. Στη σειρά προστίθεται επίσης το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Balance σε κρυσταλλική μορφή, ιδανικό για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής, καθώς και σε ροφήματα, αντί ζάχαρης.

  Δείτε περισσότερα
 • 2021 - Νέα Λανσαρίσματα: Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια, Μαγιά με Προζύμι, 1·2·BAKE!, Νέα Φαρίνα, Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ

  ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΜΕ ΒΡΩΜΗ, ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΩΤΗΣ

  Ανακαλύψτε το νέο Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη, με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ!

  Η αγαπημένη σειρά Άνθος Αραβοσίτου ανανεώνεται, με μία νέα, γευστική και θρεπτική προσθήκη – το Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη, με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ! Με μοναδική γεύση και όλη τη θρεπτική αξία της βρώμης, το νέο Άνθος Αραβοσίτου αποτελεί ένα υπέροχο επιδόρπιο ή σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

  Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο ή ως λαχταριστή βάση στις αγαπημένες σας γλυκές συνταγές! 

  ΜΑΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ

  H εταιρία ΓΙΩΤΗΣ δημιουργεί τη Μαγιά με Προζύμι, ιδανική επιλογή για την παρασκευή χωριάτικου ψωμιού και πολλών άλλων αρτοσκευασμάτων.

  1·2·BAKE! ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΛΑΣΟ

  H οικογένεια 1·2·Βake! διευρύνεται με το Μίγμα για Σιροπιαστή Σοκολατόπιτα με Γλάσο για μοναδική σοκολατένια απόλαυση και το Μίγμα για Πορτοκαλόπιτα για τέλειο, μυρωδάτο και πεντανόστιμο αποτέλεσμα.
   

  ΦΑΡΙΝΑ ΒΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΝΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΙ ΓΙΩΤΗΣ

  Αφουγκραζόμενη τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ πρωτοπορεί και διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της Φαρίνας ΓΙΩΤΗΣ, λανσάροντας δύο νέους κωδικούς: τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ και τη Φαρίνα με Χαρούπι ΓΙΩΤΗΣ.

  Με βάση το αλεύρι ελληνικής άλεσης και την εγγύηση και ποιότητα ΓΙΩΤΗΣ, οι νέες αυτές προσθήκες αποτελούν την ιδανική επιλογή για εύκολες,  αλμυρές ή γλυκές σπιτικές δημιουργίες.
   

  COVER CREAM ΓΙΩΤΗΣ

  Με οδηγό της τη διαχρονική και επιτυχημένη παρουσία των προϊόντων της στις γλυκές συνταγές, η ΓΙΩΤΗΣ λανσάρει το νέο Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ, για τους λάτρεις των γλυκισμάτων με λαχταριστή γεύση κακάο!

  Το νέο αυτό προϊόν, με φυτικά λιπαρά, κακάο και φουντούκια, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και είναι ιδανικό για επικάλυψη σε κάθε είδους γλύκισμα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για γεμίσεις, γαρνίρισμα και ανάμιξη με άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, καθώς και για την παρασκευή κρεμών, μους και γκανάζ.

  Δείτε περισσότερα
 • 2022 - Νέα Λανσαρίσματα: Φρουί Ζελέ Ροδάκινο, Φρουί Ζελέ Ρόδι και Λεμόνι χωρίς ζάχαρη ΓΙΩΤΗΣ, Κρεμοζελέ ΓΙΩΤΗΣ, Φρουί Ζελέ ψυγείου Ροδάκινο με κομμάτια Ροδάκινου ΓΙΩΤΗΣ, Κρέμα με Παραδοσιακή Συνταγή Σοκολάτα και Βανίλια - Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ

  ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

  Τα αγαπημένα μας Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ καλωσορίζουν μια νέα ακόμη γεύση, το Ροδάκινο.

  ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

  Η σειρά Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζεται με δύο νέες γεύσεις, Ρόδι και Λεμόνι, για να καλύψει τις προτιμήσεις των καταναλωτών.
   

  ΚΡΕΜΟΖΕΛΕ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και μας φέρνει δύο αγαπημένες γεύσεις σε ένα επιδόρπιο! Το νέο Κρεμοζελέ ΓΙΩΤΗΣ συνδυάζει την πλούσια Κρέμα ΓΙΩΤΗΣ και το αξεπέραστο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σε δυο δροσιστικές εκδοχές: Φράουλα και Ανανά.
   

  ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΨΥΓΕΙΟΥ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ

  Η οικογένεια του Φρουί Ζελέ ψυγείου ΓΙΩΤΗΣ διευρύνεται με τη νέα γεύση Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο με κομμάτια Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ! Έτοιμο στο ψυγείο, με απίθανη γεύση.

  ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

  Η αγαπημένη Κρέμα με Παραδοσιακή Συνταγή ΓΙΩΤΗΣ, φτιαγμένη με 100% φρέσκο γάλα, εμπλουτίζεται με, και κυκλοφορεί και σε 2 νέες γεύσεις: Σοκολάτα και Βανίλια -Σοκολάτα.

  Δείτε περισσότερα
 • 2022 - Νέα Λανσαρίσματα: Ρόφημα Σοκολάτας Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ, Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο και Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ

  ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ καλωσορίζει το νέο, λαχταριστό Ρόφημα Σοκολάτας Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ με πλούσια γεύση και υφή, για τους λάτρεις της σοκολάτας γάλακτος!

  ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΤΡΟΥΦΑΣ

  Ο διαχρονικός και αγαπημένος Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζεται με 2 ολοκαίνουργιες gourmet γεύσεις, τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ και τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ.

  Δείτε περισσότερα
 • 2022 - Νέα Λανσαρίσματα: Βιολογικές Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, αφουγκραζόμενη των νέων τάσεων και αναγκών των καταναλωτών και ακόμα περισσότερο των μητέρων, δημιουργεί τις νέες Βιολογικές Bρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, σε 3 υπέροχες γεύσεις: Ρυζάλευρο-Βανίλια, 4 Δημητριακά-Μήλο & Αχλάδι και Φαρίν Λακτέ με Βρώμη & Σιτάρι Ολικής Άλεσης. Οι νέες Βιολογικές Bρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ αποτελούν ιδανική επιλογή για τη βρεφική διατροφή και θέτουν τις πιο στέρεες βάσεις για... γερά παιδιά από κούνια!

  Δείτε περισσότερα
 • 2023 - Νέα Λανσαρίσματα: Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ & Σοκολάτα Τρούφα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ

  ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΓΙΩΤΗΣ
  Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ επεκτείνει τη γκάμα Κρέμες Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με τη νέα γεύση Τιραμισού. Έτοιμη εύκολα και γρήγορα, θα σας χαρίσει λαχταριστή γεύση σε γλυκά τιραμισού, αλλά και σε τάρτες, τούρτες και ό,τι είδους γλύκισμα φανταστείτε!
   

  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΡΟΥΦΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΩΤΗΣ
  Η σειρά υλικών ζαχαροπλαστικής της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ μεγαλώνει με την προσθήκη της Τρούφας Σοκολάτας Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ. Μια νέα γεύση ήρθε για να αναδείξει κάθε σας γλυκιά δημιουργία αλλά και ​σοκολατένια ροφήματα.

  Δείτε περισσότερα
Ρυθμίσεις cookies