06/2012 - Η ΓΙΩΤΗΣ στους NATIONAL FINALISTS των EUROPEAN BUSINESS AWARDS.

06/2012 - Η ΓΙΩΤΗΣ στους NATIONAL FINALISTS των EUROPEAN BUSINESS AWARDS.

Στις 29 Μαίου, η Eπιτροπή των European Business Awards ανακοίνωσε ότι η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ επελέγη ως μία από τις 30 National Finalist εταιρίες της Ελλάδας, για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό για τη βράβευση της καλύτερης εταιρίας πανευρωπαϊκά για το 2012-13. H εταιρία ΓΙΩΤΗΣ συμμετείχε στον διαγωνισμό, στην κατηγορία «Καινοτομία» και διακρίθηκε ανάμεσα σε 15.000 υποψήφιες εταιρίες και οργανισμούς που συμμετείχαν, από 28 χώρες της Ευρώπης. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2013.

Η διάκριση της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ αφορά στην καινοτομία της για τη δημιουργία της νέας γενιάς επιδορπίων χωρίς ζάχαρη SWEET& BALANCE. Η ΓΙΩΤΗΣ είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που δημιουργεί μια ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, κατάλληλα για άτομα με διαβήτη. Με το γεγονός αυτό, αναβαθμίζει συνολικά τον τομέα της ειδικής διατροφής στην Ελλάδα και δημιουργεί μια νέα υποκατηγορία προϊόντων, δίνοντας ώθηση και στο πεδίο της αγοράς. Την αποτελεσματικότητα των SWEET & BALANCE στην απώλεια βάρους και στον γλυκαιμικό έλεγχο αποδεικνύουν και τεκμηριώνουν 3 κλινικές έρευνες σε κορυφαία πανεπιστήμια και νοσοκομεία της Ελλάδας.

Ο θεσμός των European Business Awards έχει στόχο να αναδείξει τις πιο λαμπρές επιχειρήσεις της Ευρώπης που διαπρέπουν σε καινοτόμες επιχειρηματικές ενέργειες με επιτυχημένα εμπορικά αποτελέσματα και συγχρόνως ενεργούν με κοινωνική υπευθυνότητα στο περιβάλλον το οποίο δραστηριοποιούνται. Παράλληλα, προβάλλει και προωθεί την επιχειρηματική τελειότητα που συνδυάζει τις καλές πρακτικές, με την αειφορία του Ευρωπαϊκού Επιχειρείν.

«Το γεγονός ότι το επιχειρηματικό εγχείρημα των SWEET& BALANCE διακρίθηκε στους 30 National Finalists των European Business Awards για την Ελλάδα, μας κάνει περήφανους και αποτελεί  μια ακόμη δικαίωση για την ελληνική καινοτομία γενικά και τη ΓΙΩΤΗΣ και τους ανθρώπους της ειδικότερα», δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρίας, συνεχίζοντας:

«Η διάκριση μιας ελληνικής εταιρίας στο επιχειρηματικό πεδίο και η εκπροσώπηση της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, σε μια τόσο δύσκολη κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας, μας δίνει ελπίδα για νέους ορίζοντες, που ανοίγονται στο πεδίο της ανάπτυξης.»

Ρυθμίσεις cookies