Μade in Greece 2017

Μade in Greece 2017

Στο πλαίσιο των βραβείων «Made in Greece 2017» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία, η εταιρία έλαβε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις.

Η πρώτη αφορά σε Βραβείο που έλαβε στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» για τις Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ιστορία της αφού από την ίδρυσή της το 1930 προσέφεραν στην Ελληνίδα μητέρα τις πρώτες βρεφικές τροφές: To Άνθος Ορύζης και το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ. 87 χρόνια μετά, η εταιρία συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια και πλήρη αφοσίωση, τις μόνες ελληνικές Βρεφικές Κρέμες, από αγνά υλικά, με την ίδια πάντα αγάπη και επιστημονική φροντίδα, για τη μητέρα και το παιδί.

Η δεύτερη διάκριση αφορά σε Έπαινο που έλαβε η εταιρία στην κατηγορία «Βιομηχανική Αριστεία» για την ποιότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη δύναμη των επώνυμων προϊόντων της που παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε πάνω από 25 χώρες διεθνώς. 

Ρυθμίσεις cookies