26/06/2019: Τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις για την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ

26/06/2019: Τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις για την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ

Δύο χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο έλαβε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ, στο πλαίσιο της φετινής Τελετής Απονομής των «Super market awards 2019», σκοπός των οποίων είναι να προβάλλουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικότερες δραστηριότητες των επιχειρήσεων του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών τους.

Συγκεκριμένα, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. απέσπασε τις εξής διακρίσεις:

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακές Εφαρμογές & Κοινωνικά Δίκτυα για τη Στρατηγική Social Media της εταιρίας.
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Άνθρωπος για το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας «Μια ελπίδα γεννιέται!» που έχει ως στόχο τη μείωση της υπογεννητικότητας.
  • Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Είσοδος σε Νέα Αγορά / Κατηγορία για τη νέα σειρά εύκολων μιγμάτων “1.2.Bake!”που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία!

Η κα Ιωάννα Καπαϊτζή, Διευθύνρια Μάρκετινγκ της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε μεγάλη χαρά για τη σημερινή τριπλή διάκριση της εταιρίας μας. Το γεγονός ότι αναγνωρίζεται το έργο μας σε διαφορετικούς και εξίσου σημαντικούς τομείς, αποτελεί για μας την επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση, με τις ίδιες αρχές και το αίσθημα ευθύνης της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ απέναντι στους καταναλωτές και στην κοινωνία». 

www.jotis.gr
www.jotis-miaelpidagennietai.gr

Ρυθμίσεις cookies