Retail Business Awards 2019

Retail Business Awards 2019

Τέσσερα σημαντικά βραβεία, σε ισάριθμες κατηγορίες, απέσπασε η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Retail Business Awards 2019 της DIRECTION.

Στην κατηγορία νέων προϊόντων, η εταιρία βραβεύτηκε για το λανσάρισμα του 1·2·Βake!. Πρόκειται για τη νέα σειρά έτοιμων μιγμάτων που παρασκευάζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με τη χρήση ελάχιστων υλικών.

Η εταιρία απέσπασε, επίσης, βραβείο για την αποτελεσματική Στρατηγική Digital, για τις σελίδες της στο Facebook και στο Instagram.

Από τις βραβεύσεις δεν εξαιρέθηκαν, για μία φορά ακόμη, οι ενέργειες που πλαισιώνουν την πλατφόρμα «Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ, στο πλαίσιο της οποίας τα αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής της εταιρίας γίνονται έμπνευση για νόστιμα, εύκολα και προσιτά σπιτικά γλυκά.

Τέλος, ιδιαίτερα τιμητική είναι η κορυφαία διάκριση που απέσπασε το νέο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!», που η εταιρία υλοποιεί σε συνεργασία με την αστική, μη-κερδοσκοπική εταιρία HΟPEgenesis και έχει στόχο να συμβάλει στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας. Στο πλαίσιο του Προγράμματος, η εταιρία έχει «υιοθετήσει» 90 απομακρυσμένα χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας, στηρίζοντας έμπρακτα τις γυναίκες-κατοίκους τους που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά.

Ρυθμίσεις cookies