25/09/2020 - Νέα διάκριση για τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε στα Sales Excellence Awards 2020

25/09/2020 - Νέα διάκριση για τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε στα Sales Excellence Awards 2020

Άλλο ένα βραβείο έλαβε η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ στο πλαίσιο των Sales Excellence Awards 2020 που διοργανώθηκαν για 8η φορά φέτος από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και τη Boussias Communications, για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. 

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ έλαβε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος» για το λανσάρισμα του προϊόντος Τραγανές Μπουκιές Δημητριακών ΗΕΜΟ Granola. Το προϊόν που λανσαρίστηκε το 2019, ήρθε να διευρύνει την οικογένεια του πολύ επιτυχημένου brand ΗΕΜΟ. Οι Τραγανές Μπουκιές Δημητριακών HEMO Granola  περιέχουν όλα τα στοιχεία και τις αξίες του Ροφήματος HEMO: 11 βιταμίνες, 4 μεταλλικά στοιχεία, βύνη και  υπέροχη γεύση, χαρίζοντας ενέργεια όλη μέρα! Είναι επίσης πλούσια πηγή φυτικών ινών και δεν περιέχουν γλουτένη.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Στη ΓΙΩΤΗΣ, κάθε βραβείο ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δέσμευσή μας απέναντι στους καταναλωτές μας, να δημιουργούμε πάντα καινοτόμα, ποιοτικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές». 

www.jotis.gr

https://www.facebook.com/hemo.gr/

 

Ρυθμίσεις cookies