08/07/2021 - «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο online Masterclass της ΓΙΩΤΗΣ με τον αγαπημένο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη! Απολαύστε το στο www.jotis-zacharoplathoume.gr

08/07/2021 - «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο online Masterclass της ΓΙΩΤΗΣ  με τον αγαπημένο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη! Απολαύστε το στο www.jotis-zacharoplathoume.gr

Mε μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό υλοποιήθηκε το πρώτο online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ και του ταλαντούχου Masterchef Σταύρου Βαρθαλίτη. Η νέα αυτή πρωτοβουλία είναι ακόμη μια δράση από το αγαπημένο «κίνημα» Ζαχαροπλάθουμε, για να διαδώσει τη χαρά της ζαχαροπλαστικής τέχνης και να αποκαλύψει τα μυστικά της, δίνοντας ιδέες και tips για εύκολα, υπέροχα σπιτικά γλυκά, με τα εξαιρετικά προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ. 

Ο Μasterchef Σταύρος Βαρθαλίτης, σε ρόλο οικοδεσπότη του Μasterclass, παρουσίασε διαδικτυακά στους νικητές του διαγωνισμού «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» καλοκαιρινές συνταγές. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες μυήθηκαν στα μυστικά για ένα τέλειο και λαχταριστό semifreddo με σοκολάτα και φουντούκια και μια σούπερ νόστιμη τούρτα-παγωτό τιραμισού. Για τους συμμετέχοντες το μάθημα ήταν πολύ χρήσιμο, όσο και απολαυστικό. Ο Μasterchef έλυσε όλες τις απορίες τους και τους καθοδήγησε βήμα-βήμα για να φτιάξουν τα δύο υπέροχα γλυκά με την ανεπανάληπτη γεύση και θεαματική εμφάνιση!

Στη β’ φάση του διαγωνισμού «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», οι συμμετέχοντες έθεσαν φωτογραφίες των γλυκών τους στην κρίση του κοινού, αλλά και του Μasterchef  Σταύρου Βαρθαλίτη! Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέδειξε νικήτρια την κυρία Βικτώρια Γκιτζελάκη, η οποία κέρδισε μια επώνυμη κουζινομηχανή για να συνεχίσει να ζαχαροπλάθει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Επίσης, 10 επιπλέον τυχεροί κέρδισαν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. 

Και επειδή η ΓΙΩΤΗΣ δεν σταματά εδώ, μπείτε στο https://www.jotis-zacharoplathoume.gr/videomasterclass.php για να παρακολουθήσετε και εσείς το Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», και να ανακαλύψετε βήμα-βήμα δύο υπέροχες καλοκαιρινές συνταγές και πολλά ζαχαροπλαστικά μυστικά από τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη.

Μείνετε συντονισμένοι στο site του Ζαχαροπλάθουμε www.jotis-zacharoplathoume.gr, γιατί σύντομα έρχεται το επόμενο Masterclass, μαζί με πολλές εκπλήξεις. 

Καλό και γλυκό καλοκαίρι!

Ρυθμίσεις cookies