21/07/2023 - Διάκριση της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

21/07/2023 - Διάκριση της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η ιδιαίτερα τιμητική διάκριση «Ιστορική Επιχείρηση» απονεμήθηκε στη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. για τη μακρά και επιτυχημένη διαδρομή της στο ελληνικό επιχειρείν. Η βράβευση της εταιρίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού  «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023» που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό επιχειρείν. Τις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται, επενδύουν, καινοτομούν, επεκτείνονται εκτός συνόρων και στηρίζουν την εθνική οικονομία.

Η διάκριση της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. αποτελεί την αναγνώριση της σημαντικής πορείας και εξέλιξης της εταιρίας η οποία, εδώ και 93 χρόνια πρωταγωνιστεί ως ηγέτιδα ελληνική εταιρία του κλάδου των τροφίμων και του ελληνικού επιχειρείν, ακολουθώντας διαχρονικές αξίες που περνούν από γενιά σε γενιά, με έμφαση στον άνθρωπο, την ποιότητα, την καινοτομία και τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.  

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές καινοτόμα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ποιότητας και γεύσης, θα συνεχίσει να επιχειρεί με την ίδια υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ακεραιότητα, ενισχύοντας το θετικό κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό της αποτύπωμα.

Ρυθμίσεις cookies