17/10/2012 - Διάκριση για το παγωτό Sweet & Balance στην Sial Innovation 2012.

17/10/2012 - Διάκριση για το παγωτό Sweet & Balance στην Sial Innovation 2012.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL2012, που πραγματοποιείται στο Παρίσι στις 21-25 Οκτωβρίου. Το περίπτερο της ΓΙΩΤΗΣ θα βρίσκεται στο Greek National Pavilion, Ηall2, Stand 2 P 081. H συμμετοχή στην έκθεση εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρίας, για ενίσχυση των εξαγωγών και άνοιγμα σε νέες αγορές.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ θα δώσει έμφαση στην προβολή των Sweet & Balance, της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς επιδορπίων με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, κατάλληλα και για άτομα με διαβήτη, παγκοσμίως. Σημαντική είναι η διάκριση της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ για το νέο Παγωτό Sweet & Balance, που προκρίθηκε να συμμετέχει στην εκδήλωση SIAL Innovation και θα εκτεθεί στο Παρατηρητήριο της SIAL Innovation. Η παρουσία των προϊόντων στο παρατηρητήριο προκύπτει έπειτα από αξιολόγηση στα πλαίσια του Sial Innovation Event, όπου και επιλεκτικά, απονέμεται η διάκριση “Sial Innovation Selection”, στα πιο καινοτόμα προϊόντα όλου του κόσμου.

Παράλληλα, βαρύτητα θα δοθεί και στην προβολή της σειράς Τούρτες - Γλυκά Στιγμιαίας Παρασκευής και Eπιδόρπια ΓΙΩΤΗΣ, που χάρη στην εξαιρετική γεύση και υψηλή τους ποιότητα, κερδίζουν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη πολλών καταναλωτών, στις αγορές του εξωτερικού.

Ρυθμίσεις cookies