19/04/2016 - Η Γιώτης «Ζαχαροπλάθει για καλό σκοπό».

19/04/2016 - Η Γιώτης «Ζαχαροπλάθει για καλό σκοπό».

Πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει οικογένειες και κυρίως παιδιά που έχουν ανάγκη, η ΓΙΩΤΗΣ οργάνωσε μια δράση χαράς και νοστιμιάς για τον Παιδικό Σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

Έτσι, την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, οι άνθρωποι της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ, μαζί με τη διάσημη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, επισκέφτηκαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και έφτιαξαν όλοι μαζί Πασχαλινά τσουρέκια και κουλουράκια, με στόχο όχι μόνο να τους ψυχαγωγήσουν, αλλά και να τους μυήσουν στο μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής! Κάθε παιδάκι έφυγε με τις γλυκές δημιουργίες που έφτιαξε με τα χεράκια του, καθώς και με μια τσάντα γεμάτη προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, για να «ζαχαροπλάσει» με την οικογένειά του.

Η πολύ «γλυκιά» αυτή εκδήλωση είναι και η αφετηρία για την παρουσίαση του «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ», ενός συνόλου ενεργειών της ΓΙΩΤΗΣ, που συμπεριλαμβάνουν διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προσφορές και φυσικά όλα αυτά με σύμμαχο τα μοναδικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, για σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία, σε όλες τις γλυκές μας δημιουργίες.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ, είπε χαρακτηριστικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η στήριξη των παιδιών, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, συνδυάζεται με μια εκδήλωση που προσέφερε χαρά στα παιδιά τα οποία φροντίζουν οι Φίλοι του Παιδιού».

Η ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει συστηματικά τον Παιδικό Σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ", προσφέροντας προϊόντα της και καλύπτοντας, εδώ και δύο χρόνια, τις ετήσιες ανάγκες του.

Λίγα λόγια για το Σωματείο

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» ιδρύθηκε το1987 και στηρίζει σήμερα περισσότερες από 250 άπορες οικογένειες με παιδιά. Το 2007, ίδρυσε έναν πρότυπο Παιδικό Σταθμό όπου, μέσα από παιχνίδι και δραστηριότητες, τα παιδιά αντλούν τα απαραίτητα εφόδια για να ξεφύγουν από τη βία, την παραμέληση και να μεγαλώσουν σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον.

Ρυθμίσεις cookies