Το έργο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός νέου και καινοτόμου γιαουρτιού εμπλουτισμένου με προβιοτικές καλλιέργειες με πιθανά οφέλη για την υγεία. Η καινοτομία αποδίδεται στη διατήρηση των προβιοτικών στελεχών σε βιώσιμη μορφή και σε κατάλληλο επίπεδο κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και μέχρι την κατανάλωση, καθώς και στη διατήρηση της υψηλής βιωσιμότητάς τους σε όλο το γαστρεντερικό σωλήνα. Τα προϊόντα θα αναπτυχθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα της Κινεζικής αγοράς, προσαρμοσμένα στις γευστικές και διατροφικές ιδιαιτερότητες των Κινέζων καταναλωτών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.